Vi er svært fornøyd med å kunne fortelle at Linda Nordbø er ny teamleder i Appex. Hun starter allerede 1. februar.

Lidenskap for kommunikasjon

Linda er 33 år og kommer fra Åkrehamn på Karmøy. Hun har en bachelor i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og en bachelor i journalistikk fra universitetet Southampton Solent i England.

Etter en del år i hovedstaden, hvor hun blant annet jobbet for Dagens Næringsliv, NRK og JKL Group, flyttet hun i 2013 tilbake til Haugalandet og etablerte kommunikasjonsbyrået PYX. Her har hun hatt sitt virke siden – i tillegg til å inneha flere styreverv, blant annet i Skudenes & Aakra Sparebank og Rogaland Ressurssenter.

Linda er kjent for sin solide kompetanse. I tillegg til å være gründer og leder har hun 11 års erfaring som kommunikasjonsrådgiver, med hovedvekt på strategi- og omdømmebygging, mediehåndtering og budskapsutvikling.

Blir teamleder i Appex

I Appex får Linda ansvaret for teamet som bistår våre kunder med kommunikasjon, herunder design, markedsføring og innhold.

Vi gleder oss over å få Linda med på laget, velkommen!

Appex er kjent for presisjon og godt håndverk, og jeg syns det er stas å få bidra til god kommunikasjon for bedrifter lokalt og i hele Norge. Jeg gleder meg til å lede et sterkt team og bli kjent med nye kollegaer.

— Linda Nordbø, teamleder i Appex

Om Appex Gruppen

Med selskapene Appex, Assist og Garp består Appex Gruppen av over 60 dedikerte medarbeidere. Vi leverer digitalisering og kreativt arbeid til små og store bedrifter i hele Norge.

Kundene våre elsker å få alt på ett sted fra våre tverrfaglige og svært dyktige team.