Lars Andreas Vestbø til Appex!

Vi ønsker Lars Andreas Vestbø velkommen til Appex!

Brenner for digitalisering og automatisering

Lars Andreas er 20 år og kommer fra Haugesund. For tiden studerer han datavitenskap ved Universitetet i Bergen der han har 1,5 år igjen av bacheloren.

Lars Andreas har en stor interesse for programmering og matematikk, og liker godt visuelle fremstillinger av matematiske systemer. Han brenner for å effektivisere prosesser og forenkle hverdagen gjennom å digitalisere og automatisere kompliserte og tidkrevende manuelle oppgaver.

Arbeidsoppgaver

I Appex skal Lars Andreas i første omgang jobbe 60% som junior systemutvikler i tillegg til studiene. Han inngår i vårt kompetente team med systemutviklere og skal bidra inn i prosjekter hvor vi utvikler forretningsløsninger for våre kunder.

Lars Andreas er allerede i gang, velkommen til Appex!

Jeg ser frem til å lære meg mye nytt og jobbe med noe som betyr noe for meg sammen med vennlige og faglig dyktige kollegaer. Ambisjonen min er å bli en dyktig systemutvikler og jeg gleder meg til å bli en del av det fantastiske arbeidsmiljøet i Appex.

— Lars Andreas Vestbø, junior systemutvikler