Evnen til å følge med og raskt lære seg nye ting er kanskje den viktigste egenskapen en markedsfører kan ha i dag.

Annonseringsplattformene og verktøyene vi bruker, forandrer seg fra dag til dag. Da gjelder det å kunne formulere seg godt i Googles søkeboks; «What the hell happened to editing link texts in Facebook ads!?» (Les: phrase match, #fakenews).

Som junior markedsfører er du over middels interessert i både markedsføring og teknologi. Stillingen krever ikke lang erfaring, men du må være nysgjerrig og interessert i å lære nye ting. Hos oss vil du få en fleksibel arbeidshverdag, men når alt kommer til alt, er det du som sørger for å få jobben gjort.

👩‍💻👨🏽‍💻

Vi skal gjøre en førsteklasses digital markedsfører ut av deg! Du vil få jobbe med både lokale, nasjonale – og kanskje til og med internasjonale kunder, på tvers av bransjer.

— Jan Thomas Rantaniitty, Fagleder digitale medier

Hvis du har vært borti WordPress tidligere er det fint, men det er absolutt ikke noe krav. Din hovedoppgave vil uansett være å skape lønnsomme, effektive og fornuftige markedskampanjer hvor måling av resultater og analyse står i fokus.

Facebook-, Instagram- og Google-plattformene har blitt stadig viktigere for markedsføring og vil være noe av det du skal bli veldig god på (om du ikke er det allerede).

Ønskede kvalifkasjoner

  • Flink til å lære nye ting
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Nysgjerrig
  • Rask bruker på både datamaskin og telefon
  • Litt (eller mye) kunnskap om digital markedsføring
  • Evner å jobbe strukturert
  • Har integritet

Vi er på jakt etter en junior markedsfører, så nyutdannede oppfordres til å søke!

Hos Appex vil du jobbe i et spennende miljø med høy digital, kreativ og teknologisk kompetanse hvor alle har en spesiell lidenskap for faget. Samtidig får du jobbe med en kjekk gjeng som har det gøy på jobb! Appex gir også tilgang til en rekke ansattefordeler utover lønn. Vi går gjennom alt dette i et eventuelt intervju.

Så da er det bare å gripe ekstra godt fast i mobilen eller tastaturet og skrive inn hvorfor vi bør ansette akkurat deg 😁

I want in! 👇

Søknadsfristen er gått ut for denne stillingen.