Driftsmelding: Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også noen av kundene til Appex. Mer informasjon og helpdesk på nordlohaugesund.no

Denne uken har Esso Norge med seg nesten 200 bensinstasjonledere fra hele landet på tur til New York.

På Gardermoen fikk reisefølget hver sin iPad Mini i gave med forhåndsinstallert app som reiseguide. Allerede på flyet på vei bort til storbyen kunne deltagerne registrere sin profil og laste opp profilbilde, se velkomstfilmen og lese informasjon fra alle leverandørene som deltar på turen.

De kunne også lese seg opp på agendaen samt informasjon om hotellet og stedene de skal besøke.
I løpet av oppholdet vil deltakerne aktivt bruke app’en til å ta bilder og scanne QR-koder. Kodene er spredt rundt på de forskjellige stedene de skal besøke, og deltakerne får poeng for hver kode som scannes. Det blir premier både for poeng og dagens bilde.

MORO!! Utrolig mange bra tilbakemeldinger…! Folk er over seg, og synes det er skikkelig spennende.

— Bård Brænde, konseptutvikler på vei til New York med Esso

Løsningen

I samarbeid med Curious har Appex utviklet en såkalt hybrid-app til iPad Mini (både native og HTML) som er basert på Cordova/Phonegap med offline-funksjonalitet, synkronisering, caching og WordPress-integrasjon.
Via Apple sitt Enterprise program har vi muligheten til å forhåndsinstallere app’en på dedikerte enheter uten å gå via AppStore.

Hein Tore Tønnesen
Leder Consulting
977 33 822

Interessert i tilsvarende løsning?
Skriv inn din e-postadresse og Hein Tore tar kontakt!