Appex har optimalisert Vassbakk & Stol sitt Intranett og utviklet mobil-app for å forbedre kommunikasjonsflyten i selskapet.

Vassbakk & Stol ble etablert i 1969 og er en del av Skanska-konsernet. Selskapet utfører masseforflytting, graving og sprengningsarbeider på byggeprosjekter i hele Norge. Vassbakk & Stol har over 620 ansatte og omsetter for NOK 1.2 milliarder.

Utfordringen

Med ansatte spredt rundt på ulike prosjekter hadde selskapet en utfordring med å nå ut til alle med intern informasjon.

Meldinger og annen informasjon ble flittig publisert på Intranettet, men de ansatte var avhengig av å aktivt søke etter informasjonen og den var ikke tilrettelagt for små skjermer.

Løsningen

I samarbeid med Vassbakk & Stol har vi optimalisert Intranettet og gjort det mer brukervennlig. I tillegg har vi utviklet V&S-appen for iPhone og Android som med push-varslinger gir alle ansatte ny informasjon rett i lommen når det skjer.

Appen «wrapper» Intranettet slik at alle enkelt har tilgang til kjørebok, personalhåndbok, webshop, reiseweb etc. Meldinger kan sendes til alle eller grupper av ansatte.

Teknologi

Intranettet er utviklet i WordPress, og appene er laget i React Native. Denne hybridløsningen gjør at intranettet er tilgjengelig i både vanlig nettleser og på de to store mobilplattformene. OneSignal brukes for å sende pushvarslinger til appen.

Appene distribueres gjennom V&S sin interne løsning for mobile enheter (MDM), i tillegg til at de er tilgjengelig for nedlasting for ansatte som ikke bruker MDM. For å gjøre appen enda enklere i bruk, kan de ansatte logge inn ved å bruke engangskoder på SMS, og slipper derfor å huske brukernavn og passord.

Samarbeidet mellom Appex og Vassbakk & Stol har vært utmerket! Det samme gjelder også support i etterkant. Et stort løft for vår bedrift.

— Bjørn Egil Apeland, informasjonsansvarlig i Vassbakk & Stol

Sissel Jacobsen
Teamleder System
+47 957 69 382

Interessert i tilsvarende løsning?
Skriv inn din e-postadresse og vi tar kontakt!