Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

En mobil verktøykasse for grafiske designere – iPhone-app for Haugesund Bok & Offset AS.

Haugesund Bok & Offset (HBO) hadde en idè om å lage en mobil verktøykasse for grafiske designere. Hovedtanken var å gjøre det lettere for designere å velge riktig papirtype for trykksakene sine. HBO ønsket også å invitere papirleverandørene til å selv registrere og gjøre tilgjengelig opplysninger om sine papirtyper.

Løsningen ble en app for iPhone som inneholder flere nyttige verktøy, blant annet ryggkalkulator, vektberegner, papirvelger, prisforespørsel og ordliste.

Gevinster

Appen ble lansert som den første innenfor fagområdet i Norge i april 2011 og fikk stor oppmerksomhet. Til tross for en relativt liten målgruppe har HBO-appen allerede over 1500 nedlastinger og mottakelsen har vært meget god!

I august 2011 ble versjon 2 lansert med blant annet integrasjon mot Bring sine distribusjonstjenester.

Appex har som mål å gi kundene en bedre opplevelse. Gjennom vårt samarbeid i utviklingen av HBO-appen har de definitvt klart det. HBOs briefing i oppstartsmøte ble raskt forstått og arbeidet med utviklingen ble raskt satt igang og fremdriftsplaner og tidsfrister er hele tiden blitt overholdt.

— Ørjan Risanger, Haugesund Bok & Offset

Introduksjonsfilm

Appex har senere hatt gleden av å produsere en serie med filmer som viser hvordan HBO-appen fungerer. Nedenfor kan du se introduksjonsfilmen.

Hein Tore Tønnesen
Leder Consulting
977 33 822

Interessert i tilsvarende løsning?
Skriv inn din e-postadresse og Hein Tore tar kontakt!