Garp Design blir en del av Appex Gruppen!

Appex Gruppen kjøper 55% av aksjene i Garp Design AS. Vi får dermed 9 nye kollegaer og et nytt forretningsområde: Leveranse av messestands og utstillinger – såkalt EXPO.

Vi trengte litt mer Garp i Appex, sier adm. dir. Tore Fremmersvik i Appex Gruppen med et smil.

Nei, spøk til side, vi liker å jobbe med flinke folk og ser store synergier. Garp er et unikt designmiljø, helt i norgestoppen innen sitt område. Selskapet har vunnet flere priser for sine messekonsept, blant annet på oljemessen i Stavanger. Appex har på sin side tung digital kompetanse som Garp trenger i sine leveranser og i tillegg har vi Assist som kan bistå med salg.

Derfor er dette vinn-vinn.

Vi gleder oss over å ha fått Garp med på laget og ser fram til å kunne tilby enda flere spennende løsninger til våre gode kunder, sier Fremmersvik.

Garp vil bestå som i dag og levere de samme tjenestene som før, men nå kan vi tilby våre kunder et bredt spekter av digitale tjenester og løsninger som en integrert del leveransene våre, sier Bernt Hilmar Jacobsen i Garp.

I løpet av høsten flytter Garp til Appex i Deco-bygget på Raglamyr i Haugesund, men først er det «business as usual» fram til oljemessen i Stavanger i august hvor Garp skal levere flere omfattende messestands.

Vi ønsker Garp velkommen i Appex Gruppen – vi gleder oss til å jobbe sammen med dere!

Om Appex Gruppen

Appex Gruppen hjelper bedrifter med digitalisering. Sentralt i tjenestespekteret står digital kommunikasjon, web- og systemutvikling, drift av IT-systemer, leveranse av kontormaskiner og nå messestands og utstillinger (EXPO).

Appex Gruppen består av Appex, Assist og Garp. Gruppen omsetter for over 100 mill. og har 61 ansatte. Hovedkontoret ligger i Haugesund med avdelingskontorer i Oslo, Bergen og Odda.

Medieomtale