Appex har hatt gleden av å lage ny grafisk profil med logo, nettsted og visittkort til fotograf Øyvind Sætre.

Dette er en happy fotograf! For et dedikert team jeg har fått lov å samarbeide med! Jeg er meget fornøyd med jobben Appex har gjort. Både design og teknologi støtter opp under og løfter fram bildene mine på en helstøpt måte.

— Fotograf Øyvind Sætre

Logoen

Vi har latt oss inspirere av fotoapparatet og elementene i søkeren. Du finner blant annet igjen den runde linsen, søkerens siktlinjer og fokuspunktene i logoen.

I tillegg har vi lagt vekt på at logoen skal være simplistisk og tydelig slik at det er bildene som får hovedfokus når de presenteres sammen med logoen, men at det totale uttrykket likevel har en gjenkjennende egenart.

Nye oyvindsatre.no

De fantastiske bildene til Øyvind taler for seg selv, så fokuset for nettstedet har vært å lage en ren og enkel grafisk løsning som lar bildene skinne.

Det høres i utgangspunktet enkelt ut, men med dagens flora av nettlesere, skjermstørrelser og båndbredde er den teknologiske løsningen bak faktisk ganske avansert.

Når brukerne blar i bildene for eksempel, lastes de tre neste sømløst i bakgrunnen med såkalt lazy-loading. Dette for å minimere båndbreddebruken og samtidig kunne vise bildene i høy oppløsning. Utstrakt bruk av caching er også nødvendig, særlig på mobile enheter.

Fullskjermsgalleriet er responsivt og touch-vennlig. Det betyr at nettsiden fungerer like godt på både store og små skjermer, og i alle moderne nettlesere på ulike enheter.

Øyvind kan selv laste opp nye bilder og velge visningsrekkefølge når han er på farten.

Pål Osmundsen
Salgsleder web og kommunikasjon
416 07 871

Interessert i tilsvarende løsning? Skriv inn din e-postadresse og Kathrine tar kontakt!