Appex har designet ny fasade til klesbutikken Condor i Haugesund.

Condor selger trendy herreklær til både unge og voksne menn. Selskapet driver 3 butikker på Haugalandet og omsetter for NOK 15 mill. Appex har tidligere utviklet den grafiske profilen til Condor og bistår løpende i markedsarbeidet. I tillegg drifter vi selskapets økonomi- og kassesystem samt andre digitale løsninger. Samarbeidet med Condor strekker seg helt tilbake til oppstarten i 2011.

I forbindelse med åpning av ny butikk i Haugesund Sentrum har vi også designet butikkens fasade. Målet var å skape en «nerpå» stemning med samtidig følelse av kvalitet, energi, smidighet og dynamikk. Målgruppen er trendy 25-åringer, voksne menn som vil være unge – unge menn som vil være menn.

Utgangspunktet

Utgangspunktet var tomme butikklokaler som tidligere hadde huset en bokhandler.

Løsningen

Løsningen ble utformet i en maskulin stil baserte på folierte/lakkerte profiler med eikepanel som tilfører lun varme, luksus og et solid uttrykk. Logoen ble produsert i opprinnelig form og montert som lyskasse, og festet på baldakin med Condors profilbilde (himmel) påmontert. Beplantning tilfører struktur og løperen ønsker velkommen :-)

Resultatet

Nominert til Gullsild i kategorien omgivelsesdesign.

Samarbeidet med Appex har vært strålende i mange år! Det er herlig å få alt på ett sted, både markedsføring, utvikling og skytjenester - det vi trenger i vårt daglige virke for å drive våre butikker - fra flinke folk.

— Nils Konrad Bua, daglig leder i Condor

Pål Osmundsen
Salgsleder web og kommunikasjon
977 33 822

Aase Kjær
Designer
405 51 050

Interessert i tilsvarende løsning?
Skriv inn din e-postadresse og vi tar kontakt!