Er du god på datadrevet markedsføring? Da kan du være den vi leter etter!

Vi søker en person til vårt kommunikasjonsteam i Haugesund som kan ta rådgivende- og utførende-ansvar for betalt markedsføring i sosiale medier og på Google.

I Appex vil du oppleve en arbeidsplass med høyt fokus på trivsel og arbeidsglede, og høyt faglig nivå. Vårt mål er at kundene våre skal få mest mulig ut av sine markedsbudsjetter og at alle aktiviteter skal ha handlingsutløsende eller omdømmeskapende verdi.

Vi leter etter deg som:

  • tar strategisk og operativt ansvar for betalt markedsføring i sosiale medier og Google Ads
  • skriver gode annonsetekster og kan teste ulike budskap for best mulig resultat
  • kan analysere og måle effekten av en kampanje
  • lager gode rapporter til kundene våre, med analyse og forslag til endringer
  • er en trygg rådgiver

I Appex jobber vi oftest i team, men også selvstendig. Arbeidsoppgavene vil bestå av rådgivning rundt digital kampanjegjennomføring, måling av resultater, kanalstrategi, analyse og prosjektledelse.

Følgende fagkompetanse ønskes særlig velkommen:

  • Annonser for Google, Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn
  • SEM, SEO og CRO
  • Google Analytics, Google Tag Manager og Google Data Studio

Appex og hva vi tilbyr

I Appex har vi kombinert kreativitet og teknologi. Du vil derfor kunne dra nytte av flinke kollegaer i et tverrfaglig miljø med både prosjektledere, designere, UX-ressurser og frontend- og backend-utviklere. Vi er en god gjeng som brenner for å skape en bedre opplevelse for våre kunder og deres kunder.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en givende arbeidshverdag med spennende prosjekter. Som en av Norges beste arbeidsplasser har vi fokus på tillit, stolthet og fellesskap – og vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig. I tillegg til lønn har vi et bredt sett med andre goder og ordninger.

Send inn din søknad!

CV og kortfattet søknad sendes til jobb@appex.no.

Om du lurer på noe, ta kontakt med fagleder Jan Thomas Rantaniitty for en prat. Han treffes på telefon 900 19 934 eller e-post jtr@appex.no.

Vi gleder oss til å høre fra deg!