Appex har designet og utviklet nytt nettsted for Haugaland Interkommunale Miljøverk IKS.

Se casestudy

Bakgrunn

Haugaland Interkommunale Miljøverk (HIM) utfører renovasjons- og gjenvinningsoppgaver for 60.000 innbyggere, og 1000 næringslivskunder. Årlig er 70.000 biler innom de tre miljøstasjonene i dekningsområdet.

Dette resulterer blant annet i mange henvendelser til kundesenteret, og HIM hadde derfor et stort behov for å ha god og relevant informasjon lett tilgjengelig og oversiktlig på internett for sine mange kunder.

Godt samarbeid

Appex fikk oppgaven med å levere utforming, prioritering av innhold og teknisk løsning. HIM satt sammen et team fra alle avdelingene som løftet frem sine informasjonsbehov, og sammen gjorde vi brukerundersøkelser for å komme frem til hva som er det viktigste for de fleste besøkende på siden.

Kunden har vært veldig involvert i prossesen og gitt god input til hva nettstedet trenger. Et samarbeid som har fungert utrolig godt!

— Jorunn Lindøe, rådgiver forretningsløsninger i Appex

Løsningen

Det mest relevante av informasjonen fra et forbrukerperspektiv er fremhevet på nettstedet, som åpningstidene til miljøstasjonene, tømmekalender og oppdaterte driftsmeldinger. Brukerne kan kommunisere med HIM via skjemaer som enkelt fylles ut, og sendes direkte til kundesenteret. I nettstedet er det integrert miljøtips fra loop.no, kart fra sortere.no og tømmekalenderen ligger hos NorConsult.

Takk til Appex for godt utført jobb og godt samarbeid. Vi er kry over de nye flotte sidene våre!

— Knut Arvid Hagenberg, Haugaland Interkommunale Miljøverk IKS

Hein Tore Tønnesen
Leder Consulting
977 33 822

Interessert i tilsvarende løsning? Skriv inn din e-postadresse
og Hein Tore tar kontakt!