Det er en fornøyelse å kunne fortelle at David A. Sjøen er vår nye fagleder for systemutvikling!

Brenner for gode løsninger

David er 48 år og kommer fra Åkrehamn på Karmøy. Han har lang fartstid i bransjen og har tidligere jobbet for blant annet Exinet, Bouvet og Westcon Power & Automation. De to siste årene har han drevet sitt eget selskap, Pilgrim Softworks.

Etter å ha hatt fagansvar for flere store prosjekter i offentlig og privat sektor besitter David meget høy kompetanse. Han brenner for å lage gode løsninger og er samtidig genuint opptatt av å lære bort den kunnskapen han har tilegnet seg. I samarbeid med IT-bevegelsen «Lær kidsa koding» har han blant annet arrangert «Kodetimen».

Blir fagleder for systemutvikling

I Appex vil David jobbe som fagleder for systemutvikling. Han vil bistå både kunder og kolleger med sin kompetanse og sikre kvaliteten i våre leveranser.

Vi gleder oss over å kunne styrke laget med David – velkommen!

Utvikling kan på mange måter sammenlignes med kunsthåndverk: Inspirasjon og kreativitet er essensielt, men et godt resultat krever også yrkesstolthet og solid håndverk i bunn. Jeg gleder meg til å bli en del av et team som jobber sammen for å skape noe de kan være stolte av, og som gjør kunden glad.

— David A. Sjøen, fagleder systemutvikling

Om Appex Gruppen

Med selskapene Appex, Assist og Garp består Appex Gruppen av over 50 dedikerte medarbeidere. Vi leverer digitalisering og kreativt arbeid til små og store bedrifter i hele Norge.

Kundene våre elsker å få alt på ett sted fra våre tverrfaglige og svært dyktige team.