Driftsmelding: Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også noen av kundene til Appex. Mer informasjon og helpdesk på nordlohaugesund.no

Daniel er lidenskapelig opptatt av gode brukeropplevelser og er en kreativ webutvikler med sans for det visuelle. Velkommen til Appex!

Lidenskap for webutvikling

Daniel er 24 år og kommer opprinnelig fra Torvastad på Karmøy. Nå bor han imidlertid i Haugesund, og har de siste to årene jobbet som webdesigner og grafiker i Easyupdate.

Daniel brenner for webutvikling og har et godt øye for design samtidig som han digger å skape liv til grensesnitt og applikasjoner via kode.

Imponerte faglederne i Appex

Daniel imponerte oss med sine arbeidsprøver som viser at han allerede skriver flytende HTML, Sass og Javascript. Han blir en del av vårt kompetente team som utvikler nettsider i blant annet WordPress og Vue.js.

Vi kan knapt vente med å involvere Daniel i kundeprosjekter og ser fram til å få en slik lidenskapelig front-end utvikler med på laget.

Han starter allerede 1. mars – velkommen!

Å få lov til å jobbe sammen med, og utvikle meg, i et så dyktig team som Appex har, er jeg utrolig glad for. Jeg skal gjøre mitt for at kundene får levert gode løsninger som er fremtidsrettede og godt gjennomført.

— Daniel Hult, webutvikler i Appex

Takk til Human for veldig god hjelp i rekrutteringsprosessen!

Vi trenger også flere kollegaer!