Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Appex har utviklet Kystbussens nye billettsystem med blant annet apps til iPhone og Android som gjør deg i stand til å sjekke rutetider og kjøpe billett direkte på mobilen.

Apps og mobiltilpasset nettsted

Kystbussen er blant de første i landet som implementerer en såkalt One Click Payment-løsning i mobil-apps. For brukerne betyr det at man ikke trenger å skrive inn kredittkort-opplysninger ved hvert kjøp slik det har vært tidligere.

Med den nye løsningen kan Kystbussens reisende også kjøpe billett helt fram til avgang. Billetten presenteres i app’en og kontrolleres av bussjåføren direkte på mobiltelefonen.

Ved å logge inn på kystbussen.no vil man kunne se historikk over tidligere kjøp. Her administreres også kredittkortopplysninger og annen brukerinformasjon. Nettstedet er ellers som før, men sidene er nå mobiltilpasset for bedre å støtte dagens nettvaner.

Appex har gjennomført prosjektet på en betryggende måte. Når vi har alle detaljene på plass blir det spennende å høre hva kundene sier!

— Per Vold, salgs- og markedssjef i Tide Reiser

Reklamefilm

For å promotere de nye mobilapplikasjonene har Appex også produsert en reklamefilm for Kystbussen, som du kan se ovenfor. Filmen skal vises på ferjene i Boknafjordsambandet og Bjørnefjorden, i tillegg til på TV Haugaland og TV Vest store deler av sommeren.

Arbeidet med Kystbussens nye løsning har vært et utrolig spennende prosjekt for oss i Appex. Samtlige av våre avdelinger har bidratt med leveranser og vi ser fram til å måle effekten av arbeidet sammen med Kystbussen.

— Jorunn Lindøe, prosjektleder i Appex

Facebook annonsering

Appex har også fått ansvaret med å oppdatere Kystbussens tilstedeværelse på Facebook samt utarbeide og gjennomføre lanseringskampanjer. Kampanjene består i hovedsak av Facebook Ads og lanseringskonkurranse.

Sammen med Kystbussen har vi i tillegg bidratt til utarbeidelse av digitale bannere, avisannonser (innrykk i blant annet Bergens Tidende), brosjyrer, flyers og nyhetsbrev.

Last ned appen

appstore-e1438001275790-150x50google-play-e1438001230658

Hein Tore Tønnesen
Leder Consulting
977 33 822

Interessert i tilsvarende løsning? Skriv inn din e-postadresse
og Hein Tore tar kontakt!