Appex DM er et brukervennlig verktøy for å sende nyhetsbrev, reklame og annen informasjon på e-post til mange mottakere på en gang.

1. Lag lister med mottakere

Du kan ha så mange lister du ønsker. E-post adressene kan legges inn manuelt eller importeres fra Excel- eller tekst-filer.

Avanserte brukere har muligheten til å lage egne felter og segmentere listene.

2. Lag enkelt e-post basert på mal

Når du skal lage en ny e-post velger du først mal. Vi setter opp en eller flere maler i henhold til din bedrifts grafiske profil. Den ferdige e-posten fungerer like godt på mobil og nettbrett som på PC og Mac.

I redigeringsmodus kan du så bygge e-posten din med ferdig definerte moduler med drag-and-drop. Alt skjer i nettleseren og er veldig enkelt!

3. Velg mottakere og send!

Før du sender velger du en eller flere lister med mottakere. Om en mottaker er registrert i flere lister vil vedkommende likevel bare motta én e-post. Personer som har meldt seg av blir automatisk håndtert slik at du ikke sender til dem igjen.

Du kan sende en test e-post til deg selv for å sjekke hvordan den blir. Levering kan skje med en gang eller fram i tid, på tidspunkt du bestemmer.

4. Følg med på resultatene

Straks du har trykket på send-knappen kan du følge utviklingen i sanntid og se hvem som åpner og hvor de befinner seg når de gjør det.

I tillegg kan du se omfattende statistikk pr. utsendelse. Blant annet hvor mange som har åpnet e-posten din, hvilke lenker som er mest populære og hvem som har klikket på lenkene.

Pål Osmundsen
Salgsleder
416 07 871

Interessert i Appex DM?
Skriv inn din e-post adresse og vi tar kontakt!