Appex DM er et brukervennlig verktøy for å sende nyhetsbrev, reklame og annen informasjon på e-post til mange mottakere på en gang.

1. Lag lister med mottakere

Du kan ha så mange lister du ønsker. E-post adressene kan legges inn manuelt eller importeres fra Excel- eller tekst-filer.

Avanserte brukere har muligheten til å lage egne felter og segmentere listene.

2. Lag enkelt e-post basert på mal

Når du skal lage en ny e-post velger du først mal. Vi setter opp en eller flere maler i henhold til din bedrifts grafiske profil. Den ferdige e-posten fungerer like godt på mobil og nettbrett som på PC og Mac.

I redigeringsmodus kan du så bygge e-posten din med ferdig definerte moduler med drag-and-drop. Alt skjer i nettleseren og er veldig enkelt!

3. Velg mottakere og send!

Før du sender velger du en eller flere lister med mottakere. Om en mottaker er registrert i flere lister vil vedkommende likevel bare motta én e-post. Personer som har meldt seg av blir automatisk håndtert slik at du ikke sender til dem igjen.

Du kan sende en test e-post til deg selv for å sjekke hvordan den blir. Levering kan skje med en gang eller fram i tid, på tidspunkt du bestemmer.

4. Følg med på resultatene

Straks du har trykket på send-knappen kan du følge utviklingen i sanntid og se hvem som åpner og hvor de befinner seg når de gjør det.

I tillegg kan du se omfattende statistikk pr. utsendelse. Blant annet hvor mange som har åpnet e-posten din, hvilke lenker som er mest populære og hvem som har klikket på lenkene.

Jan Thomas Rantaniitty
Fagleder digitale medier
900 19 934

Espen Dybevik
Webutvikler
Telefon 918 48 536

Interessert i Appex DM?
Skriv inn din e-post adresse og vi tar kontakt!