Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Appex støtter gjerne trafikksikkerhetsformål – og går ikke «av veien» for litt markedsføring heller. APPEX-bilskilt it is!

Appex er et kreativt teknologiselskap. Vi leverer løsninger innen kommunikasjon, web/systemutvikling og skytjenester til bedrifter i hele Norge. Visjonen vår er «En bedre opplevelse!»

APPEX-bilskilt var derfor en enkel beslutning som garantert gir en bedre opplevelse, både for folk som legger merke til slikt og ikke minst sjefen – som får kjøre rundt med bedriftens navn på bilskiltene!

Vi bestilte samme dag som Statens Vegvesen åpnet for muligheten og synes det er fint at de 9.000 kronene (fordelt på 10 år) går til trafikksikkerhetsformål.

Kult – god sommer!

Zille, Pål, Tore, Roy og Ernst med tommel opp for APPEX-bilskilt

Vi skulle gjerne hatt APPEX-skiltene på en av bedriftens biler, men de har vi leaset og for å få personlig skilt må man eie bilen. Derfor ble det min private. Funker det! :-)

— Tore Fremmersvik, gründer og daglig leder i Appex

BMW'en fra 2010 kler APPEX ganske bra synes vi!